Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Volvos nya mastodontfilm

Publicerad: 18 januari 2015, 13:04

Bild ur filmen.

Här är Volvos nya hyllning till Sverige. I den drygt fyra minuter långa filmen figurerar kändisar som Jason Diakté, Emma Green och Börje Salming. Musiken är en specialskriven version av Ted Ströms låt "Vintersaga" signerad Amanda Bergman och Oskar Linnros.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerVolvo CarsForsman & Bodenfors

Resumé har tidigare rapporterat att Volvo Cars var på gång med en ny storslagen reklamfilm, efter de uppmärksammande kampanjerna med Zlatan Ibrahimovic, Robyn och Swedish House Mafia.

Under lördagskvällen hade den nya filmen premiär i TV4. Byrån som ligger bakom är Forsman & Bodenfors, och resan genom Vintersverige har filmats av Niklas Johansson. Regissör är Gustav Johansson.

Förutom storslaga miljöskildringar skymtar flera välkända ansikten förbi. Musiken är också framtagen särskilt för Volvo.
– Vi lyfter fram ett vackert och lite vemodigt Sverige.  En inkluderande resa som sätter fokus på de speciella och skilda förhållanden som finns i hela vårt land. De påverkar oss på Volvo när vi utvecklar våra bilar och det formar oss som bor i landet, säger Anders Gustafsson, vd för Volvo Car Sverige i ett pressmeddelande.

Kampanjen tas också ut i en lång rad medier. Bland annat genom lokala utomhusskyltar där budskapet är anpassat efter landskapet, till exempel "Made by Uppland".

Här är filmen:

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.