Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Wåreus lanserar Friends Arena

Publicerad: 21 augusti 2012, 07:01

Carl Wåreus

Foto: Resumé

DDB Stockholms förra vd Carl Wåreus letar fortfarande efter ett nytt jobb. Men nu under tiden hjälper han till med lanseringen av Friends Arena.


Ämnen i artikeln:

Carl WåreusFriends Arena

I maj lämnade Carl Wåreus DDB och sin tjänst som vd. Han letar fortfarande efter ett nytt jobb, men i dagsläget hjälper han till som konsult med lanseringen av Friends Arena i Solna.
– Jag kan berätta att jag hjälper Friends Arena med lanseringen som sker 27 oktober. Tillsammans med deras övriga byråpartners hjälper jag till med mer komplexa mediesamarbeten. Jag arbetar ihop med bland annat Berntzon Bylund, som är huvudbyrå, men utifrån konsultbasis och bara för detta projekt, säger han till dagensmedia.se.

Han uppger att han letar efter en ny tjänst på kund- eller medieägarsidan. Carl Wåreus var vd på mediebyrån OMD innan han kom till DDB, och har även en bakgrund som marknadsdirektör på McDonalds.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Carl WåreusFriends Arena

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.