Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Wasp ska erbjuda Expressen-bilagor till andra tidningar

Publicerad: 19 november 2013, 08:49

Det Expressenägda bolaget Wasp Communication ska producera kvällstidningens samtliga temabilagor – 50 stycken per år – från och med årsskiftet. Bolaget hoppas nu kunna bredda verksamheten och erbjuda bilagorna till fler tidningar.


Ämnen i artikeln:

Wasp CommunicationExpressen

– Wasp har goda möjligheter att utveckla affären kring temabilagorna och kan dessutom erbjuda andra tidningar innehållet, säger Anna-Clara Welander, chef för affärsområdet Expressen Magasin i ett pressmeddelande.

Wasp ingår i affärsområdet.

Expressen ger ut 50 temabilagor om året som förutom Expressen distribueras via GT och Kvällsposten. Temabilagorna når cirka 500 000 läsare i storstadsregionerna och handlar om exempelvis karriärsfrågor.
Wasp Communication är ett dotterbolag till Expressen som hjälper företag och mediebolag med redaktionell kommunikation inom print- digital- och rörlig media.

Wasp tar nu över produktionsansvaret för Expressens samtliga temabilagorna samt annonsförsäljningen från och med årsskiftet.

– Vi ser verkligen fram emot att få producera och vidareutveckla temabilagorna. De har på kort tid etablerats som starka redaktionella produkter som uppskattas av både läsare och annonsörer, säger Jonas Nilsson, vd för Wasp Communication i en kommentar.

Resumé har tidigare berättat att Wasp tagit över TT:s uppdrag att producera tv-tablåer och tv-tips till alla dagliga tv-sidor samt till magasinen TV-Expressen och TV14.

Avtalet omfattar produktion och leverans av 180 tablå- och tipssidor per vecka.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Wasp CommunicationExpressen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.