Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Waxin leder Komms pr-satsning

Publicerad: 28 maj 2012, 09:00

Linda Waxin.

Foto: Pressbild.

Pr-byråerna Cohn & Wolfe och Edelman gick nyligen med i Sveriges Kommunikationsbyråer, Komm. Nu blir Edelmans vd Linda Waxin ansvarig för Komms nya pr-grupp.


Ämnen i artikeln:

EdelmanKommLinda Waxin

Komm, tidigare Reklamförbundet, har vunnit över flera pr-byråer och skapar nu även en pr-grupp på en handfull personer, med Edelmans vd Linda Waxin som ordförande. I arbetsgruppen är tre personer hittills klara. Dessa är Patrik Westander, Patrick Kampmann, cd Volontaire och Rebecca Crusoe vice vd Isobar.

Nyheten sätter press på pr-byråernas organisation Precis.

Komms pr-grupp ska fokusera på de "nya pr-byråerna", det vill säga kommunikationsbyråer som är mer av hybridbyråer med pr som en del av erbjudandet.

– Det ligger närmare det som Komm representerar, säger Linda Waxin, vd för Edelman sedan i augusti i fjol.  

– Pr-branschen har förändrats  snabbt och mycket de senaste åren och branschfrågorna med den. Det ska  bli otroligt spännande att bena ut vilka frågor som är viktigast för den  del av pr-branschen som Komm representerar och sedan åstadkomma  förändring. Det är ett ärofyllt och rent ut sagt skitkul uppdrag, jag är  stolt  över att jag fick frågan, säger Linda Waxin.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

EdelmanKommLinda Waxin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.