Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Waynes Coffee testar mobilreklam

Publicerad: 22 juli 2008, 12:20

Waynes coffee vill skicka mobilerbjudanden direkt till kunderna. Genom ett samarbete med Kaskado Deals har det nu blivit verklighet.


Första erbjudandet från Waynes via mobilen.

Waynes Coffee har idag ett nittiotal kaféer i Sverige, Finland, Estland, Polen, Danmark och Ryssland. Nu väljer kedjan att testa mobil marknadsföring på den svenska marknaden.

– Mobil marknadsföring är nu en realitet, och vi är väldigt nyfikna på denna kommunikationslösning. Majoriteten av våra kunder har alltid mobilen med sig och Kaskado Deals ger oss möjligheten att nå ut till dem på ett enkelt och effektivt sätt samtidigt som vi ger kunden mervärde, säger Tiina Ahlgren försäljnings- och marknadsansvarig på Waynes Coffee.

Med hjälp av en applikation från Kaskado Deals, som kunderna laddar ner till sin mobiltelefon, kommer kaffekedjan att kunna skicka ut erbjudan direkt till deras telefon. Tanken är att kunderna ska precisera vilket kafé de är närmast och på så vis få riktade erbjudanden. Dessutom ska kunderna själva kunna söka efter erbjudanden i valfri stad.

Linda Fagerlind

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.