Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

WBL tar in ny delägare

Publicerad: 25 januari 2012, 13:39

Lukas Åvall, ny delägare på WBL

Lilla göteborgsbyrån WBL siktar på att växa. Nu plockar man in en ny delägare.


Nyligen gick Lukas Åvall in som ny delägare i WBL reklambyrå. Han började på byrån som strategisk projektledare i maj 2010 och kom då närmast från en tjänst som nordisk marknadschef på Forbo Flooring. Dessförinnan hade han en rad sälj- och marknadsföringsbefattningar på Philip Morris, bland annat som landschef för Sverige och Island.

Tillsammans med grundarna Teddy Wagnborg, Mia Olsson Broander och Peter Linder blir de nu lika delägare i byrån.
– Vi är en liten byrå med ambitioner att växa. Med Lukas gjorde vi en mycket senior rekrytering. Han har ett fantastiskt cv och är dessutom en sällsynt bra kille. Lukas har lyckats bra både i nykundsbearbetningen och i rollen som projektledare. Genom att han blir delägare säkrar vi upp nyckelkompetens och kontinuitet, säger Peter Linder, vd på WBL.

WBL arbetar med kunder som Wallenstam, GORE-TEX®, Dalsjöfors Kött, Västra Götalandsregionen, SGP Investments & Banking och ProfilHotels. Kontoret ligger i Göteborg.

Tero Marjamäki

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.