Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Welcom får trio med nya delägare

Publicerad: 27 januari 2014, 09:04

De nya delägarna Jonas Sjövall, Erik Andersson och Adam Wladis samt Ulrika Brinkenberg, sedan tidigare delägare tillsammans med Joakim Brinkenberg och Anders Westgårdh (de två senare saknas på bilden).

Foto: Pressbild.

Göteborgsbyrån Welcom får tre nya delägare – Erik Andersson, Jonas Sjövall och Adam Wladis. Samtliga är medarbetare på byrån och har nyckelpositioner.


Ämnen i artikeln:

Joakim BrinkenbergWelcom

– Det går bra för Welcom nu, och nu blir vi ännu starkare med en bra  blandning av erfarenhet och nytt blod, säger Joakim Brinkenberg, vd på  Welcom i en kommentar.

Kommunikationsbyrån Welcom har idag 28 medarbetare och hade en byråintäkt på drygt 20 miljoner kronor under förra året.

Tre av medarbetarna blir nu delägare på byrån.
–  Erik Andersson, Jonas Sjövall och Adam Wladis har alla i högsta grad  bidragit till Welcoms utveckling. Därför känns det naturligt att vidga  delägarkretsen med dem, det ger oss en bra mix av erfarenhet och nytt  blod, säger Joakim Brinkenberg, vd på Welcom i en kommentar.

Han menar att det nya delägarskapet stärker Welcom långsikt och skapar också incitament för  fortsatta satsningar på bolaget.

–  Vi fortsätter vår satsning där vi konkret och handfast kombinerar  kommunikation inom PR, digitala kanaler och traditionella köpta medier,  säger Joakim Brinkenberg, vd på Welcom i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Joakim BrinkenbergWelcom

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.