Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Wesc plockar marknadschef från Nike

Publicerad: 20 maj 2008, 10:55

Wesc, som nyligen börsnoterades, rekryterar en ny marknadschef och en ny försäljningschef. Båda plockas från konkurrenten Nike.


Daniel Jontén är ny marknadschef på Wesc. Foto: Lisa Åberg

Daniel Jontén blir marknadschef. Han kommer närmast från Nike där han haft titeln Head of brand communication med ansvar för norra Europa. Även Håkan Jerner kommer från Nike där han bland annat varit ekonomi och marknadschef. På Wesc får han titeln försäljningschef.

Båda två kommer att ingå i Wesc:s ledningsgrupp.
– Jag är oerhört nöjd med de här rekryteringarna som jag tror kommer att vara ett stort stöd i Wesc:s framtida utveckling. Med Håkan och Daniel förstärker vi vår organisation med internationell erfarenhet. Vi är nu i princip klara med samtliga förändringar och rekryteringar som vi velat göra i organisationen och har därmed skapat förutsättningar för att ta tillvara på de affärsmöjligheter som vi ser framöver, säger Greger Hagelin, vd och koncernchef Wesc i en kommentar.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.