Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Widespace lanserar världens första röststyrda mobilannons

Publicerad: 19 augusti 2013, 07:02

Idag lanseras världens första röststyrda annonskampanj för mobilen på Expressens och Tv24s mobilappar.


Ämnen i artikeln:

Widespace

Mobilannonseringsföretaget Widespace och Nuance Communications presenterar idag ett samarbete för att kunna erbjuda röststyrda annonser i mobiler till världens starkaste varumärken. Inom ramen för partnerskapet har idag en röststyrd reklamkampanj för mobilen världspremiär. Expressen och Tv24 blir först ut att köra annonsformatet i sina appar.

Widespace har integrerat Nuances avancerade röststyrningsteknik i sin plattform för mobilannonsering för iOS och Android, vilket möjliggör för varumärken att skapa interaktiva och underhållande upplevelser.

– Mobiltelefoner ger möjligheter till interaktivitet på ett sätt som andra medier inte klarar av, säger Patrik Fagerlund, grundare och VD på Widespace. Vår vision är att ständigt skapa bättre upplevelser för användarna, vilket i sin tur förbättrar resultatet för annonsörerna. Den interaktivitet som tvåvägskommunikation innebär, resulterar i en mer minnesvärd och underhållande upplevelse.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Widespace

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.