Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Wiley & Partners delas

Publicerad: 8 april 2011, 12:19

För drygt ett år sedan grundades Wiley & Partners av Robert Brink, Leo Dahlin och Zeke Tastas. Nu delas byrån upp i två delar efter meningsskiljaktigheter, erfar Resume.se. – Sitter i möten hela dagen, drar till landet utan täckning och har inte så mycket jag kan berätta än, säger Zeke Tastas till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Wiley & PartnersZeke Tastas

Zeke Tastas. Foto: Stefan Borgius.

Zeke Tastas har avverkat flera byråer de senaste åren – Scholz & Friends, Naked och nu Wiley & Partners.

Byrån splittras efter meningsskiljaktigheter, enligt vad Resume.se erfar, och delas upp i två delar. Zeke och de andra två – Robert Brink samt Leo Dahlin – går skilda vägar.

– Sitter i möten hela dagen, drar till landet utan täckning och har inte så mycket jag kan berätta än... Måndag?, skriver Zeke Tastas i ett mejl till Resume.se.

Robert Brink menar att alla partner varit överens om att det är bäst att skilda vägar.

– Vi har drivit det här tillsammans i ett åter nu och det har gått bra. Nu har vi kommit till en punkt där vi har olika syn på hur saker ska göras och då kände vi att det var lika bra att göra processen kort.

Han fortsätter:

– Zeke är en energisk idéspruta och jag älskar honom för det. Men vi ser olika på hur man bäst driver byrån. Vi vill driva en traditionell byrå med struktur och där fokus är på befintliga och inkommande  kunder. Zeke har andra, större, visoner för hur en reklambyrå kan drivas.

Wiley & Partners kommer nu att påbörja arbetet med att hitta en ersättare för Zeke Tastas.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Wiley & PartnersZeke Tastas

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.