Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Wileys nya kreatörer

Publicerad: 20 september 2010, 13:57

Wiley & Partners rekryterar direkt från Berghs:
Elsa Lindblad och Andrea Gezelius blir duon som ska fylla hålet efter Nina Åkestam och Sandra Beijer i reklamsverige, skriver byrån i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Wiley & PartnersBerghs School of Communication

Elsa Lindblad, t.v. och Andrea Gezelius t.h.

Det står nu klart att Elsa Lindblad och Andrea Gezelius, båda nyutexaminerade från Berghs SOC,   tar anställning på Wiley & Partners. Elitstudenterna har redan gjort sig kända i reklamvärlden för   en rad priser i internationella tävlingar, och kommer att jobba med bland annat  McVitie’s, D2D och Texas Longhorn.

–  Vi träffade en massa byråer men efter ett tag var det svårt att skilja dem åt, alla ser ju likadana   ut, och gör ungefär samma sorts reklam. På Wiley var det kärlek vid första ögonkastet. Här   kommer vi få göra sånt som vi drömt om under våra två år på Berghs, berättar Andrea Gezelius i en kommentar.

Wiley & Partners startade i mars i år och har nu nio anställda på byrån.

– Det känns underbart att kunna stärka upp vår byrå och vårt erbjudande med två så färgstarka och hungriga förmågor. Vi har haft ögonen på Elsa och Andrea sedan ett år tillbaka och de kommer att bli en grundläggande tegelsten i vår kultur. De är den sortens människor som man blir väldigt glad av att hänga med”, säger Leo Dahlin, Creative Partner.

Tero Marjamäki

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.