Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Wonderville får ny cd från Clara

Publicerad: 22 september 2014, 11:04

Fredrik Ternström.

Foto: Wonderville.

Fredrik Ternström blir cd på Wonderville. Han kommer närmast från Clara Reklambyrå, där han bland annat skapade konceptet ELRÄTT för Elektriska installatörsorganisationen. Clara gick i konkurs i somras.


Ämnen i artikeln:

ClaraWonderville

Fullservicebyrån Wonderville har kontor i Stockholm, Örebro och Borås och har målet att omsätta 50 miljoner kronor år 2016.

Nu står det alltså klart att man plockar in Fredrik Ternström som ny cd - han kommer närmast från Clara som gick i konkurs i somras.

-  Wonderville fortsätter att öka och vi behöver ha rätt människor för att  möta våra kunders högt ställda krav, och med det sälj och resultatfokus  som Fredrik har passar han perfekt, säger Kennet Båth, vd för  Wonderville i en kommentar.

Wonderville fokuserar på att jobba med "digital händelsestyrd marknadsföring".

- Jag har ju lätt för att se helheter och tänka ett par steg framåt. Nu  får jag också fokusera på något av det roligaste som finns i  byråbranschen, nämligen nykundsbearbetning, säger Fredrik Ternström.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

ClaraWonderville

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.