Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Yellon öppnar upp i Stockholm

Publicerad: 1 april 2015, 11:44

Markus Leijonberg.

Yellon öppnar kontor i centrala Stockholm. Det sker i efter att Brand Experience-byrån köpt upp kommunikationsbyrån Peoplelike Communication AB.


Ämnen i artikeln:

Yellon

Peoplelike Communication jobbar med externa och interna kommunikationsuppdrag och bland kunderna finns TeliaSonera, Apoteket, Samhall, Ericsson, StockholmMässan och Skanova.

– Med förstärkningen från Peoplelike Communication och nyanställningar tillsammans har vi på riktigt etablerat oss i huvudstaden. De bidrar med mycket intressant kompetens inom brand experience, event marketing, ledarkommunikation och förändringsprocesser som stämmer bra med Yellons ambitioner, säger Markus Leijonberg, vd på Yellon, i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare är Brand Experience-byrån etablerad i Jönköping och Malmö.

– Trots digitala kommunikationslösningar finns det inget som ersätter fysiska möten mellan människor. Nu får Yellon fler kontaktytor till kunderna. Vi siktar på att vara ett 40-tal medarbetare i Stockholm inom fem år, säger Markus Leijonberg.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Yellon

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.