Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

You Are Here köper upp Kream

Publicerad: 2 februari 2018, 12:51

Design- och reklambyrån You Are Here köper upp reklambyrån Kream. Båda byråerna har sitt säte i Nyköping.


Ämnen i artikeln:

Reklam

Uppköpet innebär att You Are Here nu har åtta anställda. Byrån har profilerat sig med ett erbjudande inom besöksnäringen och destinationskampanjer. Bland kunderna finns bland annat Gnesta Kommub, Strängnäs Kommun, Svenska Kulturpärlor och Skärgårdsstiftelsen.

– Vi har länge haft koll på de jobb som kommit ut från Kream och alltid varit smått avundsjuka; inte minst på deras designlösningar. Att nu få presentera det för våra kunder känns härligt, berättar Jonas Ingre, creative director på You Are Here.

I och med uppköpet stärker You Are Here sitt ervjudande inom design. De nya medarbetarna är redan på plats i byråns lokaler.

– På Kream är vi övertygade om att de kompetenser som vi har kompletterar You Are Heres och vi får nu möjlighet att leverera en större bredd mot våra befintliga kunder. Vi ser också att You Are Here är inne i en spännande fas där vi ser fram emot att hjälpa dem att nå målet att bli Sveriges ledande byrå inom platsmarknadsföring, turism- och besöksnäring, säger Hanna Svahn, som får rollen som produktionsledare på den nya byrån.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Reklam

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.