Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Youtube-fenomenets Pantamera-rekord

Publicerad: 5 augusti 2014, 14:20

Granath Havas tog hjälp av sig av musik- och humorgruppen De vet du för Pantamera. Deras musikvideo är den mest visade Pantamera-videon på Youtube någonsin med över 1,7 Miljoner visningar.


I flera år har Pantamera haft som tradition att ta hjälp av artister för att nå genom bruset och uppmuntra till ökad pantning. I år valde byrån Granath Havas och företaget att använda sig av musik- och humorkollektivet De vet du.

I slutet av juni publicerades filmen på Youtube på kort tid nådde den över en miljon visningar och nu har videon nått rekordnivåer med över 1,7 miljoner visningar.

– Det är den mest sedda Pantamera filmen någonsin och det med råge. Anledningen tror jag är vår insikt att vi har att kommunicera med en målgrupp som är och lever på Youtube och har samarbetat med en grupp vars plattform är Youtube.  Sen är det naturligtvis en riktigt bra låt, säger Göran Berggard projektledare på Granath Havas till Resumé.  

De vet du fick sitt genombrott först som humorgrupp på Youtube under namnet "Lidingobladet". 2012 släppte gruppen sitt första album och hitsingeln "Fucka ur" år 2012. Deras musikvideos på Youtube har i snitt över en miljon visningar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.