Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Youtube-kampanj i print

Publicerad: 16 maj 2011, 11:23

Här är reklambyrån Hilanders nya kampanj för den egna byrån. Kampanjen består av Youtube-filmer där byråns medarbetare delar med sig av sina insikter. Print-kampanjen kommer att vara helsidor med skärmdumpar från filmerna på Youtube.


Ämnen i artikeln:

HilandersUlf StrömqvistYoutube

Kampanjen består dels av Youtube-filmer där byråns medarbetare delar med sig av sina insikter och erfarenheter. Filmerna kommer också att gå på byråns egna webbplats.  Print-kampanjen som kommer att köras som helsidesannonser i 15-tal tidningar, både affärs- och morgonpress, består av skärmdumpar från Youtube-filmerna.  
- En rak och enkel lösning som självklart fått OK av Youtube. Vi vill visa upp vår kompetens på ett avskalat och ärligt sätt. Vi lyfter fram människorna hos oss. Vi lever som vi lär och tror på kraften i kommunikation, säger Hilanders vd Ulf Strömqvist i en kommentar.

Tanken med den nya kampanjen är att visa upp ett delvis nytt Hilanders.
– Vi har utvecklat Hilanders väsentligt under de senaste året och det är något som många på marknaden ännu inte känner till, säger Ulf Strömqvist.

Kampanjen drar igång imorgon.

Kolla in en av kampanjfilmerna här nedan.

</div><hr />

Christian Ström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.