Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Zeke Tastas startar ny byrå

Publicerad: 8 mars 2010, 07:49

En ny svensk reklambyrå med höga ambitioner är född: Wiley & Partners. Grundare: Zeke Tastas, Robert Brink och Leo Dahlin. Men än så länge har de inte en enda kund.


Ämnen i artikeln:

Robert BrinkZeke Tastas

Zeke Tastas, Robert Brink, Leo Dahlin.

Wiley & Partners har som mål att ”riva barriärerna” mellan mellan reklam, media, PR och digitalt, enligt ett pressmeddelande.

Tastas, Brink och Dahlin menar att kunderna för länge sedan slutat bry sig om dessa barriärer.

– Så Wiley & Partners är inte en kommunikationsbyrå, konceptbyrå, hybridbyrå, disruptionbyrå eller något annat otydligt. Wiley & Partners är en reklambyrå, skriver de i pressmeddelandet.

Robert Brink, blir vd – han har varit vd för Hall & Cederquist/Y&R, Ogilvy & Mather, Mindshare,
Outcom och senast chef för Bright Medias stockholmskontor.

Zeke Tastas hoppade nyligen av jobbet som kreativ chef på Naked. Han var en av grundarna till Scholz & Friends Stockholm. Han har även arbetat på Ogilvy och Framfab.

Leo Dahlin kommer närmas från Scholz & Friends Stockholm och har även ett förflutet på Lowe People.

– Äntligen faller bitarna på plats, allt det där experimenterandet och allt det där som vid första anblick kan kännas splittrat. Nu känns det som ett självklart svar på samtidens krav att vi har jobbat med allt från reklam till media, digitalt, strategi, DM, mobilt och så vidare”, säger Zeke Tastas som blir kreativ chef på Wiley & Partners.

Brink och Tastas har planerat för den nya byrån sedan i höstas.

Byrån har inga kunder, än så länge.

Tre anställda är på väg in och byrån och målet är att vara runt tolv personer vid årets slut.

– Det är klart att vi har pratat med några kunder men framför allt hoppas vi att de kunder vi tidigare har jobbat med ska ha fått tillräckligt mycket förtroende för oss för att inkludera oss i sin nästa pitch, säger Leo Dahlin, creative Partner.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Robert BrinkZeke Tastas

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.