fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Zellout hämtar vd från IT-branschen

Publicerad: 17 september 2013, 07:27

Andreas Eriksson.

Zellout byter vd. Andreas Eriksson, senast platschef i Uppsala för IT-konsultföretaget Sogeti tar över Uppsala-byrån. Han efterträder grundaren Tommy Lindgren som stannar kvar på byrån för att i stället jobba nära kunderna med rådgivning inom affärer, varumärken och kommunikation.

Ämnen i artikeln:

Zellout

MH

Magnus Helander


– Zellout har haft en stark utveckling  de senaste åren, nu är det dags att ta nästa steg. Vi kommer att  anställa fler medarbetare och utveckla vårt erbjudande ytterligare när  det gäller att bygga varumärke och kreativ kommunikation i de digitala  kanalerna. Andreas Eriksson blir en utmärkt ledare för den resan, säger  grundaren och huvudägaren Tommy Lindgren som ger sig en annan roll på byrån.

– Redan i dag ställs helt nya krav på  företagen. Hur väl de lyckas med sin kommunikation kommer att vara helt  avgörande för deras framtid, och då kommer min digitala expertis att bli  en perfekt mix tillsammans med Zellouts strategiska och kreativa  kompetens, säger Andreas Eriksson.

Andreas Eriksson har 13 år bakom sig i  IT-branschen med extra fokus på online-lösningar. Han har arbetat med  utveckling, sälj och ledarskap.

Bland Zellouts kunder finns  lokala och nationella verksamheter som till exempel UL, Sandå, Atrium  Ljungberg, Bjerking, Knightec och Mälarenergi. De fyra senaste åren har  byrånfördubblat omsättningen och antalet anställda.

I dag har Zellout 17 anställda.

Fakta/Zellout

År 2012
Omsättning 20,1 mkr
Byråintäkt 14 mkr
Resultat efter finansnetto 1,2 mkr

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev