Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Zellout öppnar i Stockholm

Publicerad: 17 februari 2015, 10:18

Richard Ollén

Foto: Pressbild

Den uppsalabaserade reklambyrån Zellout expanderar och öppnar i Stockholm. I samband med det rekryteras Richard Ollén som projektledare.


Ämnen i artikeln:

Zellout

Richard Ollén har 20 års projekterfarenhet från branschen och kommer senast från produktionsbyrån Okidok.

– Jag har haft kontakt med Zellout under flera år och alltid imponerats av deras breda kompetens. Det känns spännande och kul att vara en del av Zellout och bidra till att byrån fortsätter att utvecklas, säger Richard Ollén.

Zellout har utgått från Uppsala sedan starten 1996, men då gick byrån under namnet Bollplank. . Byrån arbetar i dag med kunder som Gränby Centrum, Lindvalls kaffe, Landstinget i Uppsala med flera. Några av reklambyråns kunder finns i Stockholm, och de har nyligen knutit till sig Spendrups Bryggeri AB, Altia Sweden AB och Fazer Bageri AB.

– Vi ska växa i Stockholm och kommer att stärka närvaron ytterligare framöver. Det innebär att vi kan erbjuda en högre servicegrad för våra befintliga kunder men också att vi blir attraktivare när vi träffar nya potentiella uppdragsgivare, säger Andreas Eriksson, VD på Zellout.

År 2013 och år 2014 blev Zellout DI-gaseller.

Linnéa Kihlström

Ämnen i artikeln:

Zellout

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.