Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ziggy hämtar vd från Google

Publicerad: 10 februari 2014, 14:11

Den digitala innovationsbyrån Ziggy Creative Colony anställer Jeanna Rutherhill som ny vd. Hon kommer närmast från en tjänst som affärsområdeschef för Google.


Ämnen i artikeln:

GoogleZiggy Creative Colony

Jeanna Rutherhill började på Google i Kalifornien år 2003 och var med om att starta sökjättens Sverige-kontor två år senare.

– Vårt mål är att tillsammans med våra kunder bevisa att digital  innovation leder till bättre affärer, nöjdare kunder och till och med  kan förändra spelreglerna för hela branscher, och Jeanna är precis rätt  person för att leda det arbetet, säger Darja Isaksson, grundare och  avgående vd på Ziggy Creative Colony i en kommentar.

Jeanna  Rutherhill har arbetat med varumärkesförsäljning och strategisk  rådgivning åt Googles storkunder inom snabbrörliga konsumentvaror,  hälsa, media och underhållning och bilbranschen.

Ziggy Creative  Colony startade 2012 och bolaget menar att den digitala utvecklingen ger  större möjligheter än någonsin att skapa innovativa kundupplevelser.

–  Ziggy har en unik förståelse för hur verkligheten har förändrats och  hur konsumenten rör sig mellan olika kanaler i kombination med en djup  kunskap om ny teknologi och vad den möjliggör, säger Jeanna Rutherhill i  en kommentar.

Hon tillräder den 1 mars, men Darja Isaksson blir kvar på Ziggy som ägare och strateg.

Ziggy Creative Colony har 22 anställda.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

GoogleZiggy Creative Colony

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.