Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Zlatan - ansiktet utåt för svensk vitamininjektion

Publicerad: 8 december 2014, 08:18

Den svenske fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic blir ny ambassadör för vitamindrycken Vitamin Well.


Ämnen i artikeln:

Vitamin WellZlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimovic uppges ha druckit Vitamin Well under en längre tid och följt bolaget med stort intresse – Vitamin Well startade år 2008.

– Att hjälpa ett ungt, hungrigt och framför allt ett svenskt företag ut i världen känns som rätt utmaning för mig, säger Zlatan Ibrahimovic i en kommentar.

Vitamin Well har all produktion och utveckling i Sverige, men tanken är att bana väg för en europeisk lansering genom att associera varumärken med en sportvärldens starkaste varumärken just nu.

– Vitamin Wells svenska ursprung är något som vi är väldigt stolta över och vad bättre då än att samarbeta med en levande svensk legend som Zlatan. Att han dessutom har en urban, smart och hälsosam profil gör samarbetet ännu mer självklart, säger Jonas Pettersson, vd på Vitamin Well i en kommentar.

Tanken är att Vitamin Well och Zlatan ska genomföra ett antal aktiviteter ihop.

– Det ska bli enormt spännande att jobba ihop med Vitamin Well-teamet, säger Zlatan Ibrahimovic i en kommentar.

Vitamin Well har tre dryckeskategorier på marknaden: Original, Stevia (sötas med steviolglycosider) och Vitamin Well Sparkling Water.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.