onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sociala medier

Bolagsdrama på Instagram mellan Camilla Läckberg och Christina Saliba

Publicerad: 19 april 2023, 13:15

De var goda vänner en gång, men nu tycks affärerna komma emellan pr-konsulten och författaren.

Foto: pressbild

Christina Saliba vill expandera bolaget men det vill inte delägaren Camilla Läckberg. Det blev starten på vad som verkar vara en beef mellan författaren och pr-konsulten.

Ämnen i artikeln:

Christina SalibaCamilla LäckbergFörfattareReklamMarknadsföring

Nellie Pilsetnek

nellie.pilsetnek@resume.se


Bara en månad innan boklansering i april 2020 bröt Camilla Läckberg med Christina Saliba som pr-konsult efter 13 år. I stället gick Camilla Läckberg över till Lili Assefa och byrån Assefa Communications.

LÄS MER: Camilla Läckberg byter från Saliba till Assefa – en månad innan lansering

Nu tycks konflikten ha eskalerat i samband med att Christina Saliba vill expandera det gemensamma bolaget Invest in her.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Instagram är blockerad under “Visa våra partners”.

Det här får Camilla Läckberg att reagera – med ett eget inlägg på Instagram där hon skriver:

”Sist jag tittade är jag både medgrundare och äger 50 procent av Invest in Her. Bolaget är sedan ett par år tillbaks ett vilande bolag, utan några investeringar kvar i, och för närvarande gör vi INGA investeringar. Invest in Her expanderar ej heller till mellanöstern. Mitt personliga engagemang för kvinnligt ägande kvarstår, men det ligger nu i mitt eget bolag Camlac AB.”.

I en intervju med Expressen Nöje, säger Christina Saliba att Invest in her redan är etablerat i Mellanöstern:
– Att expandera i Mellanöstern, det är en fantastisk region och att kunna hjälpa kvinnor där ... om man motsätter sig en sån sak. Det är upp till henne att svara på. Meningen är att Invest in her ska ta in pengar från den regionen och ge bättre rättigheter till kvinnor, säger Christina Saliba

Enligt Christina Saliba har Camilla Läckberg velat lägga ner bolaget i tre år och inte gått med på att bli utköpt.

– Camilla har varit en fantastisk kompanjon och en bra vän. Från min sida finns det inga konstigheter. Invest in her finns redan i Mellanöstern, säger Christina Saliba till Expressen Nöje.

Det medan Camilla Läckberg menar att det skett utan att hon informerats eller godkänt det.

Enligt Expressen visar Invest by hers bokslut att omsättningen sjunkit de senaste åren från flera miljoner till noll. Inga nya investeringar har gjorts sedan 2019 och bolaget har tömts på tillgångar från 4,6 miljoner kronor till 300 000 kronor.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev