Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sociala medier

Efter raseriet mot Zlatan i Malmö – gör reklam för Bajen på Instagram

Publicerad: 10 januari 2020, 09:19

Fotbollsstjärnans beslut att gå in som delägare Hammarby har skapat ilska i den tidigare hemstaden Malmö. Nu gör Zlatan Ibrahimovic reklam för Bajens årskortsförsäljning.


Ämnen i artikeln:

Zlatan IbrahimovićHammarby Fotboll

Att Zlatan Ibrahimovic gick in som minoritetsägare Hammarby Fotboll i slutet av november är det få som har missat. Beslutet har väckt starka känslor nere i Skåne eftersom spelaren fostrades i Malmö FF. Efter flera fall av vandalisering fick statyn av Zlatan Ibrahimovic, som står restes utanför Eleda Stadion i Malmö tidigare under hösten, avlägsnas från platsen sedan någon sågat ner statyn

Efter att Zlatan Ibrahimovic tagit över 50 procent av AEG Swedens innehav i Hammarby Fotboll (en fjärdedel av ägandet) har det spekulerats kring hur fotbollsprofilen, med över 40 miljoner följare på Instagram, kan komma att användas av klubben. 

Trots de upprörda känslorna i den förra hemstaden Malmö verkar Zlatan knappast vilja gömma sitt engagemang i Hammarby. I går lade han upp ett reklaminlägg på sin Instagram och påminde sina följare om att det är dags att förlänga sina säsongskort för Hammarby.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.