fredag27 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sociala medier

Henrietta Fromholtz lanserar e-handelsplattform – vill förbättra villkoren för influencers

Publicerad: 23 mars 2021, 10:23

Henrietta Fromholtz, Pontus Karlsson och Gus Fune, grundare av Off Script.

Off Script ska hjälpa influencers att komma igång med e-handeln och kapitalisera på sina personliga varumärken. Bakom plattformen står bland annat influencern Henrietta Fromholtz.

Ämnen i artikeln:

E-handelInfluencer marketing

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


E-handelsplattformen Off Script är grundat av influencern Henrietta Fromholtz som hjälv startade e-handelsbolaget Courate under pandemivåren 2020. Med sig har hon Pontus Karlsson och Gus Fune. Off Script vill göra det enklare för influencers att komma i gång med e-handeln och samtidigt skapa en mer personlig shoppingupplevelse. 

Visionen är att konsumenterna erbjuds en mängd olika varumärken inom olika kategorier direkt från ett brett spektra av influencers. Bolaget vill därmed erbjuda en kortare väg mellan profilerna och produkternas som exponeras än vad som är fallet på exempelvis Instagram.

– Influencers är mer än en bara en marknadsföringskanal - vi är framtidens e- handlare. Off Script är svaret på det jag under mina år saknat på både retailsidan och som influencer - ett techbolag som hjälper influencers att bygga sin egen e- handel, utan risk, utan lager och med en enda checkout. Det är en mer rättvis och enklare lösning än dagens affiliate-lösningar, säger Henrietta Fromholtz som också är marknadschef på Off Script i en kommentar. 

Redan från start har Off Script 60 varumärken med sig på plattformen och 150 varumärken på väntelistan. 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev