Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sociala medier

Katrin Zytomierska använde coronaviruset som försäljningsargument – följarna rasar

Publicerad: 17 mars 2020, 10:12

Katrin Zytomierska har ännu inte svarat på kritiken.

I helgen lanserade Katrin Zytomierska sin omega-3-olja genom att lyfta vikten av att stärka sitt immunförsvar i tider av coronaviruset. Inlägget ledde till hård kritik från flera följare som säger att de tänker anmäla inlägget till KO.


Ämnen i artikeln:

CoronavirusetInstagramKatrin Zytomierska

Det var Nyheter24 som var först med att uppmärksamma hur Katrin Zytomierska i lördags publicerade ett inlägg på Instagram i samarbete med det egna företaget Clean Eating. I inlägget berättade hon om den nya produkten, en omega-3-olja.

”Det är en sjuk slump att vår omega-3 olja kommer nu, jag är så otroligt tacksam för det! Timingen kunde inte varit mer perfekt. I tider som dessa med ett läbbigt Corona-virus är det ännu viktigare än vanligt att boosta och stärka sitt immunförsvar”, skrev influencern och fortsatte:

”Jag vill starkt rekommendera er att börja ta en sked av vår olja för att skydda er i bästa mån. Den är dyr, men den är det för att den måste vara det. Det är väl investerade pengar i er hälsa. Det här är ingen produkt som vi tjänar pengar på utan en produkt vi valt att sälja för att visa att vi bryr oss om hälsan på riktigt”

 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Instagram är blockerad under “Visa våra partners”.

 

 

Inlägget har lett till kraftig kritik mot Katrin Zytomierska i kommentersfältet och flera följare uppger att de nu anmält reklamen till KO.  

”Detta är bara ännu ett bevis på att du försöker lura folk på pengar. Att du inte skäms att för dig är pengar viktigare än något annat!!”, skriver en följare.

En annan skriver:

”Tyckte du var skön, men hoppas efter detta inlägget att du förstår att ”this is the moment you fucked up” gör en pudel och be om ursäkt för inlägget. Fast bara om du inte tjänar pengar på det”.

Katrin Zytomierska själv har ännu inte svarat på kritiken skriver Nyheter24.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.