Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sociala medier

Kenza Zouiten tar en paus från bloggen: ”Inte så kul längre”

Publicerad: 6 april 2020, 11:57


Influencern Kenza Zouiten Subosic har en av Sveriges största bloggar, men väljer nu att ta en paus efter 13 år.


Ämnen i artikeln:

Kenza ZouitenSociala medier

Kenza Zouiten Subosic är i dag en av Sveriges mest profilerade influencers och slog igenom som bloggare 2006. Nu meddelar hon i ett blogginlägg att hon tar en paus från skrivandet.

”Jag tycker ärligt talat att det inte är så kul längre”, skriver hon.

Hon understryker samtidigt att det handlar om en paus och inte en nedläggning, hon inte vill ”dra några förhastade slutsatser”.

”Kanske jag slutar blogga helt, kanske jag väljer att fortsätta men på ett annat sätt än tidigare. Något måste iallafall ske, för just nu känns min blogg bara som ett ångestladdat måste”, skriver hon.

Influencern har i dag 1,8 miljoner följare på Instagram. I den senaste årsredovisningen för perioden mars 2018 till februari 2019, visade Kenza Zouiten Subosic;s bolag en omsättning på 6,4 miljoner kronor (7,8 miljoner kronor. Resultatet landade på 2,6 miljoner kronor (3,3 miljoner kronor). Under perioden tog hon ut 1,4 miljoner kronor i lön.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Kenza ZouitenSociala medier

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.