Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

BrandEcho lanserar Playstation 4

Publicerad: 5 november 2013, 10:39

Playstation 4.

Den 29 november lanseras Playsation 4 i Europa. BrandEcho har vunnit uppdragen att lansera konsolen hos återförsäljare samt på Gamex-mässan i Sverige och SpillExpo i Norge.


Ämnen i artikeln:

Nordisk FilmBrandEcho

Byrån tar fram kreativ idé, produktion och design samt genomför Playstation 4:s närvaro under de båda spelmässorna. Dessutom har de fått i uppdrag att sköta lanseringen hos utvalda återförsäljare runt om i landet av den hajpade konsolen.

– Att vi får möjligheten att först i Sverige få möta dessa förväntningar är stort. Vi har i nära samarbete med Nordisk Film, distributör för PlayStation i Sverige, SCEE samt övriga byråer i brandteamet i detalj planerat och format hur detta möte ska se ut, kännas och upplevas, säger Christian Nivelius, projektledare på BrandEcho i en kommentar.  

Åsa Wilander, marknadschef på nordisk Film Sverige kommenterar byråvalet:  

– BrandEcho är en av de byråer som vi vid ett flertal tillfällen tidigare har arbetat med och när vi nu gick ut i pitchförfarande visade de på stor kreativitet och lyhördhet samt förståelse för de riktlinjer som en lansering av den här digniteten innefattar.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Nordisk FilmBrandEcho

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.