Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

De är klara för nya digitala Kommunikation Offentlig Sektor

Publicerad: 26 oktober 2020, 09:13

Några av talarna på Kommunikation Offentlig Sektor den 11 november: Elisabeth Wall Bennet, kommunikationschef på Folkhälsomyndigheten,  Katarina Graffman, forskare, Åsa Olsson, kommunikationschef på Upphandlingsmyndigheten, Morgan Olofsson, kommunikationsdirektör på MSB, Niklas Laninge, författare och psykolog, Anders Svensson, digital kommunikatör Simrishamns kommun, Anna Bilén, kommunikationschef Göteborgs Stad och Hampus Knutsson, krisexpert på Prime.

Resumés konferens för alla som jobbar med kommunikation i offentlig sektor är tillbaka i en ny, digital form. FHM:s kommunikationschef Elisabeth Wall Bennet, forskaren Katarina Graffman och MSB:s kommunikationsdirektör Morgan Olofsson är några av talarna som är klara till Kommunikation Offentlig Sektor den 11 november.


Ämnen i artikeln:

KommunikationMorgan OlofssonKatarina GraffmanHampus KnutssonCoronavirusetKriskommunikation

Resumé upprepar succén med konferensen Kommunikation Offentlig Sektor. Nytt för i år är att programmet livesänds via en digital plattform för att göra den tillgänglig för kommunikatörer över hela landet.

Den digitala plattformen innebär att deltagarna, förutom att lyssna på talarna, ges möjlighet att nätverka och dela erfarenheter med kommunikatörer från olika delar av Sverige.

I programmet varvas case från offentlig sektor med panelsamtal om gemensamma utmaningar och konkreta råd och verktyg från några av Sveriges skickligaste kommunikatörer.

Här är några talare och programpunkter som är spikade:

• MSB: Kriser kräva denna kommunikation – Morgan Olofsson, kommunikationsdirektör MSB.

• Kommunikation i en föränderlig värld – Elisabeth Wall Bennet, kommunikationschef Folkhälsomyndigheten.

• Förändringsprincipen: Framgångsfaktorer som påverkar förändringsförmågan – Pär Lager, föreläser om kommunikation, innovation och hur organisationer leder i förändring. 

• Innovation och kommunikation: metoder och verktyg för att skapa effektiv kommunikationssupport – Anna Bilén, kommunikationschef Göteborgs Stad.

• Offentliga nyheter i journalistisk skrud – Bettina Axelsson och Andreas Kron, kommunikatörer och redaktörer på VGRfokus.

• Nudging: Kommunikation som påverkar beteendet – Niklas Laninge, författare och psykolog.

• Så blev Upphandlingsmyndigheten Sveriges modernaste myndighet – Åsa Olsson, kommunikationschef Upphandlingsmyndigheten.

• Omvärldsanalys: På spaning efter den tid som kommer – Katarina Graffman, forskare, författare och doktor i kulturantropologi.

• Kriskommunikation bakom rubrikerna – Hampus Knutsson, krisexpert Prime.

• Värdeskapande kommunikation på mottagarens villkor – Anders Svensson, digital kommunikatör Simrishamns kommun.

• Så kan du skapa tillgängligt innehåll i egna och andras kanaler – Jonna Ekman, marknadschef Storykit.

Vill du se livesändningen den 11 november? Läs mer om Kommunikation Offentlig Sektor och säkra din biljett här

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.