söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

De tar över Eventum

Publicerad: 20 januari 2017, 10:10

Marie Karlsson, ny vd för Eventum.

Eventum omorganiserar och kommer framöver att ledas av Marie Karlsson och Niklas Karlsson, båda erfarna projektledare på Eventum sedan flera år och även delägare i bolaget. Den förstnämnde blir vd.

Ämnen i artikeln:

EventbyråerEventumEvent

ART

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


När Eventum delade upp sin verksamhet i ett rättighetsbolag och ett eventbolag för drygt ett år sedan, rekryterades Nico Hasselström till rollen som vd för den senare. I december valde så vd:n att lämna sin tjänst då utvecklingen och förnyelsen av bolagets verksamhet inte gett de resultat man hade hoppats på. Marie Karlsson som rekryterades till Eventum i och med nystarten 2010 tar nu över den officiella rollen som vd.

Hon har varit både projektledare och produktionschef på Eventum och har mer än 20 års erfarenhet av eventbranschen. Niklas Karlsson, delägare i Eventum och med erfarenhet av att producera event både i Sverige och utomlands, kommer framöver att dela på ledarskapet tillsammans med Marie.

– Både Marie och Niklas har betytt oerhört mycket för Eventums utveckling under de senaste åren och mitt förtroende för dessa två är stort. Den nya strukturen inom bolaget tror vi kommer att påverka affärerna positivt och vi ser fram mot ett spännande år", säger Eventums styrelseordförande och majoritetsägare Staffan Holm i ett pressmeddelande.

Ett av de största projekten som är fötts ur Eventums produktionsteam är flaggskeppet och succékonceptet "Mamma Mia! – The party". Eventum tillsammans med Björn Ulvaeus tittar nu på möjligheterna för att ta den interaktiva föreställningen utomlands med förhoppning om en premiär i London under 2018.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev