Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Dîner en Blanc kommer till Stockholm

Publicerad: 24 juli 2013, 13:26

Globala fenomenet Dîner en Blanc kommer för första gången till Stockholm


Ämnen i artikeln:

EventParisStockholm

Dîner en Blanc, eller den "vita middagen", är ett globalt event som började 1988 i Paris. Eventet startades av François Pasquier som efter ett antal år utomlands återvände till Paris och höll en middag för att ta upp kontakten med gamla vänner.


Så många ville komma att han bad alla att klä sig i vitt och komma till en bestämd plats. Efter 25 år har evenemanget vuxit och blivit ett internationellt event som återkommer varje år i över 40 städer världen över. Gästlistan består av vänner, vänners vänner och så vidare. I fjol lockades över 10 000 personer till en gigantisk fest framför Eiffeltornet.

Platsen för middagen brukar i regel hållas hemlig fram till en halvtimme innan den startar. Den 8 augusti kommer den även till Stockholm. Upp emot 1000 gäster förväntas delta i Stockholms första Dîner en Blanc. Alla gäster ombeds klä sig i vitt och ta med bord, stolar, porslin, bestick och vita bordsdukar.

Bent Hadler, grundaren och vd:n av danska eventbyrån Hadler DMC, står bakom organisationen av den hemliga middagen i Stockholm.

Alexandra Barganowski

Ämnen i artikeln:

EventParisStockholm

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.