Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Dreambag växlar upp med ny vd

Publicerad: 13 november 2012, 13:58

Erik Öster.

Foto: Pressbild.

Eventbyrån Dreambag tar in en ny vd så att medgrundaren Jakob Mellergård kan arbeta med en Stockholmsetablering.


Ny vd från februari blir Erik Öster som de senaste åren har arbetat som  Dreambags produktionschef, bland annat vid invigningarna av Citytunneln  och Emporia men har även en bakgrund som kanslichef för Malmöfestivalen,  skriver Rapidus.

Jakob Mellergård, som har varit Dreambags vd sedan 2005, behåller sin  plats i styrelsen och ska framöver arbeta med en långsiktig  expansionsstrategi med en etablering i Stockholm näst på tur.

Dreambag har redan utfört uppdrag åt bland andra Sigma, Ikea och Svenskt  Näringsliv i Stockholm. I dag finns ett projektkontor, men byrån har  ingen egen bemanning på plats.

– Vi har etablerat oss som en stor aktör  här nere, men ser stor potential att växa i övriga Sverige, och även  utomlands, säger Jakob Mellergård.

Åtta personer  jobbar i dag i Dreambag. Jakob Mellergård räknar med att omsättningen  stannar på 18 miljoner kronor i år. Medräknat systerbolagen i koncernen  blir siffran en bit över 40 miljoner, uppger han till Rapidus.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.