Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Eventum lanserar National Geographic Live i Europa

Publicerad: 15 oktober 2012, 10:30

Pelikaner i Mississippi-deltat.

Foto: Annie Griffiths/National Geographic

Eventbyrån Eventum ska lansera National Geographic Live i Europa. De ska producera och marknadsföra föreläsningar med National Geographics fotografer och filmare tillika äventyrare runt om i Europa. Premiären förläggs till Konserthuset i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

National GeographicEventum

När den amerikanska tidningen och tv-kanalen National Geographic  lanserar sin föreläsningssatsning National Geographic Live i Europa ska  den svenska eventbyrån Eventum stå för producering och marknadsföring.

– Vi är mycket stolta över att National Geographic valt Eventum för de  här fantastiska föreläsningarna. Vi ser National Geographic Live som en  underhållningsplattform för både allmänhet och företag som söker något  inspirerande och samtidigt bidrar till något viktigt – bevarandet av vår  planet för kommande generationer, säger Mats Ahldén, vd på Eventum i en  kommentar.

Konserthuset har gått in som en partner och arena för National  Geographic Live i Stockholm. På scenen planeras föreläsningar med bland  andra undervattenfilmaren Brian Skerry, National Geographics första  kvinnliga fotograf Annie Griffiths samt Sveriges egen National  Geographic-fotograf Mattias Klum.

– Vi har en hög ambition att National Geographic Live ska bli lika  framgångsrikt i Europa som det är i USA. Eventum har visat sig vara den  perfekta partnern för oss att lyckas med den ambitionen. Här är också  lärare och studenter viktiga målgrupper, säger Andy van Duym, vice vd för National Geographic Live & Speakers Bureau i en kommentar.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

National GeographicEventum

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.