lördag1 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Eventyr över 100 miljoner i omsättning

Publicerad: 22 mars 2017, 14:41

Eventyrs vd Sofi Franzén

Eventbyrån Eventyr växer och gjorde en rekordomsättning förra året och sprängde 100 miljoners vallen. Det samlade rörelseresultatet landade på 5,9 miljoner kronor.


Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Förra året nåddes den högsta omsättningen för Eventyr sedan starten år 1995. Den sammanlagda omsättningen landade på 109 257 miljoner kronor. Byråintäkten uppgick till drygt 22 miljoner och det samlade rörelseresultatet blev 5,9 miljoner kronor.

– Eventyr har vuxit sig stark över en längre tid. Vi har växt organiskt och med våra kunder. Vi har varit noga med att skapa en byrå med en tydlig inriktning och hög nivå på det vi levererar, säger Sofi Franzén som är vd och en av delägarna i en kommentar.

Eventyr bildades av Sofi Franzén och Kristoffer Schjött-Quist 1995 och bolaget sysselsätter nu 27 fasta medarbetare och ett 50-tal i projekten. Under åren har Eventyr genomfört över 3000 events, konferenser och kundmöten över hela världen och har idag en stabil kundkrets och långa uppdrag.

– Att vi fortfarande utvecklas och står starka på en glidande marknad bygger på hårt arbete, stort engagemang med massor av kreativitet och passion. Jag är otroligt stolt över våra fantastiska kollegor, säger Sofi Franzén i en kommentar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev