Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Fixar Hollywoodfest på Stadion

Publicerad: 28 februari 2012, 12:33

Mischa Barton och Kenza Zouiten.

Foto: Pressbild.

Hollywoodstjärnan Mischa Barton, känd från serien OC, och svenska bloggare Kenza Zouiten ska är dragplåster för det amerikanska festkonceptet Lindsay´s Party som kommer till Stockholms stadion den 26 maj. För Petré Event & Pr blir det ett stort uppdrag.


Ämnen i artikeln:

Johan PetréPetré Event & PrKenza Zoutien

Lindsay´s Party, med internationella dj:s, världsartister och Hollywoodstjärnor, beskrivs av arrangören som sommarens hetaste fest i Sverige.

– Jag har få tillfällen att träffa mina läsare och min första tanke var att detta är ett gyllene tillfälle. Och jag blev helt hänförd av idén bakom Lindsay´s Party. Att kombinera dj:s, artister och Hollywood är bara så brilliant, säger Kenza Souiten i en kommentar. Hon och Mischa Barton träffade svenska medier i går och har fått stor uppmärksamhet.

Stadion ska ”förvandlas till en enda stor nattklubb som erbjuder ett av norra Europas största dansgolv”.

Inne på arenan kommer ska Petre Event att hålla i Lindsay´s ”Extremely Important Person Party” med handplockade svenska och internationella gäster.

Johan Petré, vd och grundare på Petré Event, säger att Stockholm aldrig haft en så spektakulär fest tidigare.

– Lindsay´s Party kommer att sätta Sverige på världskartan i de här sammanhangen. Vi ser fram emot att det kommer gäster från hela Skandinavien och hela Sverige, säger han.

Petré Event & PR AB, med två anställda, arbetar med event, galor och produktlanseringar. Byrån gjorde en förlust i fjol på 252 000 kronor. Omsättningen låg på 5 154 000 kronor.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.