Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Garden party för Stockholm Quality Outlet

Publicerad: 19 april 2013, 09:40

Skärmdump från nya reklamfilmen för Stockholm Quality Outlet.

I slutet av april firar outleten 15-årsjubileum med ett stort garden party. Kampanjens koncept är framtaget av reklambyrån Hummingbirds.


Ämnen i artikeln:

Hummingbirds

När Stockholm Quality Outlet firar 15 år med garden party stärker man upp temat med en blomsteroutlet, en skönsjungande barbershop-kvartett, boulespel och jubileumsrabatter.

Konceptet är utvecklat av reklambyrån Hummingbirds, som även tagit fram den externa kampanjen, medan aktiviteterna på plats är framtagna av eventbyrån Rider.

– Tanken är att slå på stora trumman och att även locka en ny typ av publik, som folk ifrån innerstan. Vi har valt att jobba med ett större koncept som ger butikerna ett tema att förhålla sig till, för att förmedla en enhetlig bild av Stockholm Quality Outlet som har drygt 50 butiker, säger Clas Vingård, projektledare på reklambyrån Hummingbirds. Kampanjen innehåller även reklamfilm och annonsering.

Produktionsbolag: Brikk

Se filmen nedan.

Linda Myrin

Ämnen i artikeln:

Hummingbirds

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.