Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Göran af Klercker tar över ordförandeklubban i Nine Yards

Publicerad: 19 juni 2014, 10:13

Göran af Klercker

Aegis Medias förre koncernchef i Sverige Göran af Klercker blir styrelseordförande för brand experience-byrån Nine Yards.


Ämnen i artikeln:

Göran af KlerckerAegisNine Yards

I mars 2013 lämnade Göran af Klercker posten som koncernchef för Aegis Media i Sverige. Nu blir han styrelseordförande i brand experience-byrån Nine Yards.

– Dagens kunder har helt nya sätt att interagera med varumärken vilket gör att varumärkesarbetet går starkt mot att lyfta fram upplevelserna, det varumärken gör, snarare än bara vad de påstår. Brand Experience är en stor del av morgondagens varumärkesbyggande och Nine Yards har varit i framkant vad gäller det arbetet under en lång tid nu, säger Göran af Klercker i ett pressmeddelande.

Göran af Klercker sitter sedan tidigare i Traveas och Buzzadors styrelse. Vid sidan av honom tar även Malin Andersson, tidigare Business Controller på Nine Yards, plats i styrelsen.

– Vi märker just nu av en enorm efterfrågan på content marketing och brand experience-kommunikation och just därför känns det oerhört skönt att kunna välkomna två oerhört vassa medlemmar till styrelsen. Nya tider kräver nytt blod och i och med dessa tillskott stärker vi byrån på bästa tänkbara sätt och tillför kompetens inför byråns tillväxtplaner, säger Nine Yards vd Janne Björge i en kommentar.

Byrån har i dag 45 anställda och kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och jobbar med kunder som Carlsberg, Volkswagen, XL Bygg och Orio.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.