onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

GroupM anordnar techkonferens

Publicerad: 21 januari 2016, 13:11

Chris Dancy och JC Oliver är två av talarna.

Mediebyråerna i GroupM står bakom konferensen NextM som kommer till Stockholm i mars. Teknik, innovation och data står i fokus. Här är de första talarna.

Ämnen i artikeln:

MindshareMaxusMECMediacomGroupM

FT

Fredrik Thambert


NextM-konferensen kommer att anordnas den 7-8 mars på Magasin 9 i Stockholm. Eventet genomfördes i Köpenhamn i fjol och blev en stor framgång. Därför kommer det nu att upprepas samtidigt som det även lanseras i Sverige.

I fokus står innovation och syftet är att inspirera besökarna genom framsynta exempel. De första talarna som är offentliggjorda är Brad Templeton, utvecklare av förarlösa bilar, och Chris Dancy som brukar kallas "världens mest uppkopplade man". Nu har de även gjort klar med JC Oliver som är head of innovatiuon på Microsoft/AOL.

– Som komplement till tech- och data-föreläsarna på NextM passar JC Olivers erfarenhet inom digital affärsstrategi och innovation ur ett kommunikationsperspektiv våra besökare perfekt. Oliver kommer inspirera om kreativt content kopplat till smart distribution, säger Hans Burbidge, vice vd på GroupM i Sverige.

Fler namn kommer att offentliggöras framöver, meddelar arrangörerna.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev