Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Grundarna köper loss Eventyr

Publicerad: 16 april 2018, 14:09

Unlimited Travel Group säljer sin andel på 30 procent i bolaget.


Ämnen i artikeln:

EventyrEventbyråer

År 2017 blev Unlimited Travel Group huvudägare i eventbyrån Eventyr. Men sedan fyra år finns en option att stegvis kunna köpa tillbaka bolaget till en förutbestämd värdering. Nu utnyttjas återköpsklausulen till fullo och återstoden av aktierna (30 procent) köps tillbaka av byråns grundare.
– Återinvesteringen känns riktigt bra och är helt i linje med vår nya strategi och utveckling av bolaget framåt. Vi har under de senaste åren breddat och anpassat vårt utbud och vi märker tydligt att kunderna gillar vad vi gör och hur vi tänker. Vi har tagit en spännande och stark position på marknaden och detta kommer att göra oss ännu mer motiverade framåt. Vi ser verkligen fram emot den fortsatta resan, säger Kristoffer Schjött-Quist, en av Eventyrs grundare och strategic content developer på byrån, i ett pressmeddelande.

Han förvärvar bolaget tillsammans med vd:n Sofi Franzén.
– Det har varit en givande resa att ta bolaget till det är idag. Vi vill också passa på att tacka för ett gott samarbete med Unlimited Travel Group och alla de övriga dotterbolagen i koncernen. Med vår fina resultatutveckling känns det nu rätt att utnyttja hela vår avtalade option.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

EventyrEventbyråer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.