Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Han bytte namn – till Event

Publicerad: 21 oktober 2013, 07:34

Stefan Event.

Stefan Permander har drivit sin eventverksamhet i över tjugo års tid. Förra året lade han till "Event" som mellannamn, men glömde snabbt bort sitt beslut. – Jag blev påmind när jag fick alla papper från myndigheter, säger Stefan Event Permander till Resumé.


Stefan Permander driver tre eventverksamheter i bolaget Permander & Partners AB, bland annat Projektbolaget. Allt började 1992 och i samband med tjugoårsjubileet förra året bestämde sig eventnestorn för att stärka sin koppling till branschen – och heta Event i mellannamn.

– Jag är en "gammal gubbe" i branschen vid sponsor- och eventträffar. I samtal med mina vänner resonerade jag kring hur jag skulle kunna positionera mig framöver som "Mr Event" på riktigt. Jag skickade in papperna till Skattemyndigheten, men glömde snabbt bort det. Jag blev påmind när jag fick hem pappren från andra myndigheter efter ett par månader, säger Stefan Event Permander till Resumé och fortsätter:

– Då förstod jag att min idé hade gått igenom, trots att den föll i glömska hos mig. Nu i dagarna ska jag byta pass.

Tror du att du kan dra några fördelar genom att heta Event?
– Nej, det här är ingen strategisk marknadsföringsplan utan handlar mer om självironi. Jag har varit i branschen så länge, nu är jag mr. Event på riktigt.

När du satt och resonerade med dina vänner, funderade du på några andra namn?
– Nej, det var Event som gällde. Eftersom event är mitt liv både yrkesmässigt och privat.

Ångrar du namnbytet?
– Nej, absolut inte.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.