Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Han leder Årets Byrå 2019

Publicerad: 13 februari 2019, 10:39

Robert Pihl har jobbat som art director på en mängd byråer i olika discipliner. Nu leder han byråernas stora fest.

Byråveteranen och Out of Office-medgrundaren Robert Pihl är värd för Årets Byrå-festen 2019. "Jag tar med ett USB-stick med spår för en medveten publik plus en vokalist och saxofonist", säger han.


Den 21 februari samlas cirka 600 byråmedarbetare på Münchenbryggeriet i Stockholm för årets byråfest. Värd för Årets Byrå-galan 2019 är Robert Pihl, creative director och medgrundare av Out of Office.

– Jag kommer som jag brukar att agera facilitator då detta inte är min kväll, utan deltagarnas. Jag har arbetat på byrå i över tio år nu så detta arrangemang är extra roligt att få leda, säger Robert Pihl.

Hur förändras Årets Byrå jämfört med tidigare år?

– Vi kommer att presentera lite mer personliga insights (data) om deltagarna än tidigare år. Det satsas också ännu mer på maten och efterfesten.

Vad kan gästerna förvänta sig?

– En energifylld kväll med ett gyllene tillfälle att rekrytera konkurrenternas bästa medarbetare. Go fish!

Vad tar du med dig från Out of Office till Årets Byrå?

– I mitt arvode ingår ofta att jag spelar musiken på efterfesten. Så jag tar med ett USB-stick med spår för en medveten publik plus en vokalist och saxofonist. Det blir trevligt och New Orders "Blue Monday" denna kväll är lika självklar som "Stad i ljus" på ett bröllop i Lärkstan.

Vilken erfarenhet har du själv från arbete på byråer?

– Jag har arbetat som art director med innovationer och digitalistering på produktionsbolag, mediebyrå, reklam-, webb- samt eventbyårer. Något jag har stor nytta av idag när Out of Office ska växa lika mycket digitalt som våra evenemang gör.

Vad tycker du är det mest spännande i marknadsföringsvärlden just nu?

– Att reklamfilmerna blivit vertikala och flyttat in i mobilen. Bra rörligt content konsumeras snabbare än någonsin och ensam kvar står tv-tv med spelbolagen som enda kompis... som ingen orkar med.

Läs mer om Årets Byrå-galan och säkra din biljett här. Årets Byrå-galan arrangeras av Resumé och Regi.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik.svedjetun@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.