måndag5 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Heineken blir huvudpartner i Stockholm Pride

Publicerad: 9 maj 2023, 11:38

Foto: Olav Holten

Heineken har länge engagerat sig i Pride internationellt. Nu tar de klivet in och blir huvudsponsor för Stockholm Pride.

Ämnen i artikeln:

Heineken

Alicia Price

alicia.price@resume.se


Inför den tjugofemte upplagan av Stockholm Pride går Heineken in som huvudsponsor i ett avtal som sträcker tre år.

– Vi är otroligt stolta över att få bli en del av Stockholm Pride. Med vår gedigna erfarenhet av att driva festivaler i världsklass hoppas vi dels kunna bistå med expertis kring utveckling av festivalen, dels bidra med intäkter så rörelsen kan fortsätta att drivas och utveckla sitt arbete året runt. För oss på Heineken och Spendrups känns det oerhört viktigt att gå bortom barriärer, främja olikheter och alltid jobba för inkludering, säger Björn Mannervik, marknadschef på Spendrups.

Heinekens ambition är att utveckla Stockholm Pride som festival och mötesplats, bland annat genom att utöka festivalutbudet i och utanför Pride Park.

Heineken har länge engagerat sig i Pride i Amsterdam.

I år blir temat för Stockholm Pride ”Fira mångfalden”, för att hylla och lyfta hbtq+-grupper både i Sverige och internationellt.

– Samarbetet innebär att vi får utveckla Pride tillsammans med en partner med mycket gedigen erfarenhet kring hur man genomför och utvecklar festivaler, vilket är en bra kombination med den nu 25-åriga erfarenhet vi har själva. Spendrups samarbetade med Stockholm Pride redan från början, när liknande partnerskap var mindre självklart för många företag, säger Fredrik Saweståhl, ordförande för Stockholm Pride.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev