Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Jenny Borthen till Hansen Event

Publicerad: 28 januari 2013, 08:37

Jenny Borthen

Hansen Event stärker upp sin verksamhet i Stockholm med en tung värvning. Nu rekryterar man Baluba Events vd Jenny Borthen.


Ämnen i artikeln:

Hansen Event

Tidigare i höstas gjorde Hansen Event klart med stjärnkreatören Niclas Rahm som kreativ chef. Nu stärker man upp Stockholmskontoret ytterligare med Jenny Borthen.

– Vi är oerhört stolta att Jenny börjar hos oss och hon kommer att vara en viktig pusselbit i vårt pågående lagbygge. Med sin erfarenhet från såväl event, underhållning och kommunikation kommer Jenny bidra med utveckling både för Hansen och 2E Group. Jennys internationella bakgrund passar också väl in hos oss då vi följer våra kunder globalt, säger Niclas Linnér vd på Hansen.

Jenny Borthen kommer närmast från vd-posten på Baluba Event. Tidigare har hon arbetat som vd på Leo Burnett Event och som Account Director på den digitala MRM Starsky. Genom åren har hon arbetat med varumärken som McDonald´s, Coca Cola, Samsung och Arla.

– Hansen är en av landets mest erfarna och meriterade byråer och har en imponerande portfölj av kunder och uppdrag. Jag ser fram emot att arbeta med både befintliga och nya uppdragsgivare samt inte minst fortsätta utveckla mötes- och upplevelseindustrin tillsammans med kollegorna inom 2E Group, säger Jenny Borthen.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Hansen Event

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.