Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Kicks ny huvudsponsor till Let's Dance

Publicerad: 17 mars 2020, 10:40

Kicks går in som ny huvudsponsor till TV4:s underhållningsprogram Let’s dance. Sponsorskapet öppnar upp till en bred marknadsföring som syftar till att engagera Kicks kunder.


Ämnen i artikeln:

Lets danceKicksSponsrings- och Eventsverige

Kicks sponsorskap kommer i vår att tas ut i flertal nedslag som Let’s dance-erbjudanden och tävlingar både online och butik. Kunderna kommer också mötas av inspirerande content i alla Kicks egna kanaler, som till exempel makeuptips i form av steg-för-steg-guider för att skapa glamorösa ”Let’s dance-looks”.

– Vi ser fram emot att Kicks blir del av Sveriges mest populära fredagsunderhållning under våren. Let’s dance, som bjuder på såväl glamour och glädje som spänning, är helt rätt sammanhang för Kicks att synas i. Det är också ett program vars publik engagerar en stor del av Kicks målgrupp. Vi ser även stora möjligheter att bygga inspirerande kommunikation och starka kampanjer, både i butik och digitalt, kring programmet, säger Erika Bennerholt, chief marketing officer på Kicks i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.