Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Kör "kompistaxi" i Almedalen

Publicerad: 28 juni 2017, 14:50

JCDecaux låter Almedalsbesökarna åka cykeltaxi och välja hur mycket de ska betala. Pengarna går till Friends.


Ämnen i artikeln:

FriendsAlmedalen 2017

Nästa vecka flockas pr-branschen innanför Ringmuren i Visby. För dem som vill ha hjälp att transporteras mellan evenemangen kan ta hjälp av JCDecauxs #kompistaxi.

Passageraren bestämmer själv vad resan ska kosta, de intjänade pengarna går oavkortat till Friends arbete mot mobbing och utanförskap.

– JCDecaux har Sveriges bästa hyrcykelsystem i Göteborg, som går under namnet "Styr & Ställ". Cyklar ligger oss varmt om hjärtat med andra ord. Samtidigt vet de flesta som har varit på Almedalsveckan att bristen på transportmedel är tydlig. Genom detta initiativ slår vi flera flugor i en smäll. Vi bidrar med transportmedel och vi bidrar till Friends som vi tycker gör ett fantastiskt jobb, samtidigt som vi får synlighet, säger initiativtagare Malin Otterström, pr- och kommunikationschef på JCDecaux, i ett pressmeddelande.

Två specialgjorda cykeltaxis har tagits fram och tanken är att dessa taxicyklar ska bli ett återkommande inslag på Politikerveckan från JCDecauxs sida. Dessa kommer att utgå från Hamnplan i Visby.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

FriendsAlmedalen 2017

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.