Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Nine Yards öppnar kontor i Malmö

Publicerad: 22 juli 2013, 10:40

I höst startar Nine Yards i Malmö och etablerar sitt tredje kontor i Sverige.


Ämnen i artikeln:

Nine YardsMalmö FF

– Vi har sneglat på Malmöregionen och Skåne en tid nu och det känns som vi är mogna för ett nytt äventyr, och det känns som att Sveriges kanske mest expansiva marknad gillar oss och det vi står för. Nu har ett bra läge uppstått, då tar vi klivet, säger Janne Björge, vd på Nine Yards i ett pressmeddelande.

Med etableringen i Malmö inleder Nine Yards ett treårigt samarbete med Malmö FF och projektet Malmö Girot. Byrån har också rekryterat Mats Nilsson som managing director för Nine Yards Malmö. Han kommer närmast från QlikTech, där han varit global eventchef.

– Vi får direkt en väldigt stark plattform i och med rekryteringen av Mats och våra nya och befintliga kunder i Malmö. Vår förhoppning är att vi ska bli en ny spännande röst på den skånska marknaden. Vi har precis rätt vänner runt omkring oss idag, vi hoppas på att få många fler, säger Janne Björge.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Nine YardsMalmö FF

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.