Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Nine Yards till Norge

Publicerad: 18 januari 2016, 14:11

Marcus Haaksonsen till Nine Yards.

Foto: Pressbild.

Brand experience-byrån Nine Yards etablerar sig i Norge. Chef för det nya kontoret blir Marcus Haaksonsen.


Ämnen i artikeln:

NorgeJanne BjörgeNine YardsEventbyråer

Nine Yards har funnits i 12 år i Sverige. Nu tar de steget västerut och öppnar kontor i Norge. Ansvarig för satsningen blir Marcus Haaksonsen som närmast kommer från tjänsten som som "PR & Marketing Collaboration Manager" hos Moods of Norway.
– Jag har en underbar känsla i magen när vi nu tar steget in i mitt hemland Norge. Det tog tolv år och nästan 2 000 genomförda kampanjer innan vi hade kraften, organisationen och ekonomin för att investera långsiktigt i Norge, vi känner kulturen väl, men vi har inte hittat den perfekta ledaren förrän nu, säger Nine Yards vd Janne Björge i en kommentar.

Marcus Haaksonsen har lång erfarenhet av eventbranschen och ambitionerna för den nya byrån är stora.
– Nine Yards AS ska vara "the happening agency". Vi tror på magin, känslorna och engagemanget när människor möter människor. Vi kommer att i mycket större utsträckning än våra konkurrenter arbeta inifrån och ut med våra kunder, och därmed se till att rätt verktyg tillämpas i rätt tid, säger han.

Den norska byrån får ett namnkunningt advisory board, som förutom Janne Björge också består av tungviktaren Kevin Jackson från ISES UK och styrelseordföranden Göran af Klercker.
– Det känns underbart att vara på plats även i Norge med en riktigt bra kille, nu börjar jakten på det perfekta kundteamet, det är bara att höra av er om ni vill vara med, uppmanar Janne Björge.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.