tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

NLG lanserar nytt affärsområde - satsar på nöjesprofiler

Publicerad: 17 juni 2020, 07:59

Niklas Ekstedt och Kristin Kaspersen

Agenturen NLG delar upp bolaget i två, en del för sportprofiler och en ny för profiler inom kultur och nöje. Första namnen att ansluta till det nya området är Kristin Kaspersen och Niklas Ekstedt.

Ämnen i artikeln:

Kristin KaspersenInfluencer marketing

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


För två år sedan lanserade Anders Cedhamre, tidigare sportchef på Discovery, sitt nya bolag Next Level Group, NLG. Bolaget riktade sig från start in sig på att hantera kommersiella samarbeten för sportstjärnor. Hittills representerar de 21 idrottstjärnor, däribland Peter ”Foppa” Forsberg. Nu breddar de verksamheten bortom sport och delar upp sin verksamhet i två – NLG Sports och NLG Entertainment. Den sistnämnda delen kommer att jobba med profiler inom nöje och kultur. De två första namnen som knyts till NLG Entertainment är Kristin Kaspersen och Niklas Ekstedt.

– Så sjukt kul och inspirerande att få ingå i Next Level Group Entertainment. Det känns superspännande att komma med i starten nu när NLG kombinerar sina sportklienter med olika profiler inom underhållning. Anders och Jonas har den energi och drivkraft som jag gillar vilket gör det extra kul att dom ska vara med och förvalta mitt varumärke, säger Kristin Kaspersen i ett pressmeddelande.

– Idén att expandera NLG är något jag snickrat på i huvudet rätt länge. Att vi nu samlar våra folkkära sportprofiler under ’NLG Sports’ och kultur- och nöjespersonligheter i ”NLG Entertainment” känns tydligt mot marknaden och helrätt. Vi har respekt för det rådande världsläget i och med pandemin, men det ligger i vårt DNA att gasa och vi tror tajmingen är perfekt nu. I en framtid är vi inte alls främmande för att växa med flera medarbetare också, för att kunna vara ett ännu bättre stöd för våra starka klienter, säger Anders Cedhamre, vd på NLG, i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev