Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Ny organisation på Sponsrings & Eventsverige

Publicerad: 21 augusti 2019, 08:27

SES, Sponsrings & Eventsverige gör tre nyckelrekryteringar.


SES, Sponsrings & Eventsverige, som samlar aktörer inom intresse- och upplevelseindustrin i Sverige. anställer tre personer till en ny "projektstyrd hybridorganisation" som ska arbeta med att utveckla branschen och leverera medlemsnytta.

– Det känns fantastiskt att kunna ta ett nytt steg i utvecklingen av SES. Intresset för tjänsterna var mycket stort men det var tre personer som stack ut i mängden och imponerade på styrelsen. Kompetensen och engagemanget i det nya teamet bådar extremt gott för framtiden och vi ser fram emot att utvecklas tillsammans, säger Ricky Strandberg, styrelseordförande i SES i en kommentar.

Malin Ekman blir ny ansvarig för marknad och kommunikation hos SES. Med erfarenhet inom marknadskommunikation från bland annat StepStone, Westers och KlarSynt, samt specifik mässerfarenhet från Sollentuna- och Kistamässan, kommer hon i sin roll att utveckla SES externa kommunikation och driva opinion kring viktiga branschfrågor

Ny affärsdrivande verksamhetschef blir Niklas Söderberg som arbetat med sponsring och event på bland annat Cloetta. Niklas kommer att ha huvudansvaret för SES fortsatta tillväxt och teamutveckling.

Ulrika Eng kommer i den nya rollen som medlemsansvarig vara huvudkontakt för medlemmar, utveckla SES mötesplatser och säkerställa leveransen mot medlemmar. Hon har en bakgrund som projektledare inom olika branscher samt arbetat med företagssamarbeten på bl a Dagens Industri, Cancerfonden och nu senast på Fotografiska i Stockholm.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.