torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Oatly ny sponsor åt Malmö FF: ”Lovar att bli deras mest högljudda supporter”

Publicerad: 14 mars 2023, 13:36

Med en kreativ chef som går på Malmö-matcher ”i en rockajävel” lovar Oatly att sponsorskapet av Malmö FF kommer ta för sig.

Ämnen i artikeln:

NyheterOatlyMalmö FF

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Malmö-baserade Oatly blir ny sponsor år Malmö FF:s herr- och damlag. Havredrycksbolaget beskriver det som att de kliver in som ”pyttepartner” där tanken är att ta till små grepp för att göra stort avtryck. Inledningsvis kommer Oatly-produkter finnas tillgängliga på Eleda Stadion där lagen spelar sina hemmamatcher, men framöver kommer samarbetet att breddas.

– Som passionerade Malmö FF-supportrar, djupt rotade i staden, är vi exalterade över att bli partner till Malmö FF. Oatly är kända för att inte göra som alla andra och det här partnerskapet blir inget undantag. Vår filosofi är att stora saker börjar med små steg, och att det är så vi bäst skapar ett hållbart matsystem för planeten och alla som bor här. I det här fallet tar vi det där med små steg bokstavligt och kallar samarbetet med Malmö FF för ett pyttepartnerskap. Men låt inte namnet lura er, vi lovar att vara MFF:s mest högljudda supporter, säger Martin Ringqvist, executive creative director Oatly, livslångt Malmö FF fan, och person som gillar att imponera på sina kolleger genom att gå på match. Inte sällan i en rockajävel.

Oatly har tidigare sponsrat FC Rosengård och i England har man ett sponsorskap av ”världens miljövänligaste fotbollsklubb” Forest Green Rovers.

– Vi är glada över att välkomna Oatly till Malmö FF-familjen och att de, som ett lokalt förankrat och välkänt globalt varumärke, brinner lika mycket för klubben och regionen som vi gör. Viljan att vara bäst på hemmaplan förenad med ambitionen att nå stor framgång internationellt är gemensam för Malmö FF och Oatly. Vi ser fram emot en lång och framgångsrik relation tillsammans, säger Malmö FF:s vd Niclas Carlnén.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev