Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Occasion värvar försäljningschef från TV4

Publicerad: 19 januari 2012, 20:34

Mattias Trotzig tillsammans med eventchefen Marie Lasota och nyförvärvet Jimmy Widén.

Eventbyrån Occasion fortsätter att förstärka. Senaste förvärvet: Jimmy Widén, försäljningschef för Out of Home TV inom TV4-Gruppen. Han blir partner och "client director" för Corporate Events.


Ämnen i artikeln:

Mattias Trotzig

I våras rapporterade Resume.se om medvinden för växande  Occasion .

Nu har byrån klart med ytterligare en viktig rekrytering. Det handlar om Jimmy Widén från TV4-gruppen. Han ska få byrån att nå målsättningen att bli Nordens ledande byrå inom Corporate Events

- Vi är jätteglada över den starka tillväxt vi haft under 2011 med 60 procent ökad omsättning och vi satsar på en likvärdig expansion under 2012. Jimmy är en duktig affärsman som skall hjälpa oss att ta vår försäljning till nästa steg. Det känns riktigt spännande att ha Jimmy ombord, säger Mattias Trotzig grundare av Occasion, i en kommentar.

Occasion har även rekryterat fler  medarbetare till produktionsavdelningen.

Occasion grundades 2002 av Mattias Trotzig som är huvudägare av byrån.

Occasion, med 25 anställda, producerar över 100 events årligen och i fjol blev omsättningen 70 miljoner kronor. Målsättningen är att öka till en omsättning på 100 miljoner kronor i år. Vinsten landade på runt 3 miljoner kronor.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Mattias Trotzig

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.